Zangworkshop

Bij Willemijn van Helden kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor een zangworkshop.

Een zangworkshop kan helemaal op maat gemaakt worden naar de wens van de opdrachtgever.

Zangworkshop

Bedrijfsuitje of teambuilding activiteit

Een zangworkshop is bijvoorbeeld een leuke activiteit als bedrijfsuitje of teambuilding. Tijdens de workshop draait het dan om samenwerking en verbinding. Het samen bezig zijn met een creatief proces. Door te zingen stel je jezelf kwetsbaar op waardoor je jouw collega’s van een andere kant leert kennen. Bij deze workshop gaat het vooral over het proces en minder om het eindresultaat.

Verdieping en aanvulling op je lessen

Bij andere zangworkshops is het juist het eindresultaat wat belangrijk is. Zo kun je ook een workshop volgen ter verdieping van je eigen lessen. Bijvoorbeeld over een onderwerp dat je graag beter wilt beheersen of juist wilt leren. Bijvoorbeeld meerstemmig zingen of tekstinterpretatie.

Activiteit voor een vrijgezellenfeestje

Een andere mogelijkheid voor een zangworkshop is als activiteit voor een vrijgezellenuitje. Ook hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, gaat het om het proces, het nader tot elkaar komen door samen te werken in een creatief proces of wil je er bijvoorbeeld naar toe werken om op de bruiloft samen te zingen? Vertel gerust jouw wensen en we kijken samen hoe we hier invulling aan kunnen geven.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op, ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Willemijn van Helden is zangdocent, vocalist, vocal coach en stemacteur. Ze werkt vanuit haar zangstudio in Leiden.