Zangles in Spijkenisse

Bij zangles in Spijkenisse van Willemijn van Helden leer je hoe je je stem het beste kunt gebruiken en wat je ervoor nodig hebt om een goede musicalzanger(es), popzanger(es), jazz vocalist(e) of singer songwriter te worden. Met een goede technische basis kun je het beste in je stem naar boven halen, maar ook jouw eigenheid ontwikkelen als zanger. Zangles kan alleen, in een groep of in een duo dat je zelf samenstelt.

Al vanaf 6 jaar

Zangles in Spijkenisse kan al vanaf zes jaar en is ook goed om je bijvoorbeeld voor te bereiden op een auditie voor The Voice (Kids) of ter ondersteuning van de musicalproductie of band waar je in zingt. Heb je last van je stem, is deze vermoeid, kom je niet boven je band uit of wil je gewoon zo’n krachtige stem als Pink of Adele ontwikkelen, dan is het helemaal zinvol om een proefles te komen doen. Maar ook als je je zelfvertrouwen wilt vergroten of op zoek wilt naar wat je stem jou vertelt over wie je bent of hoe je je voelt kun je gaan zingen. Of gewoon om je heerlijk te ontspannen. Zingen is goed voor je blijkt uit onderzoek en het is dan ook een hele fijne bezigheid. Veel zangers zingen voor hun hobby om zich te ontspannen.

Goede bereikbaarheid van de leslocatie

Zangles in Spijkenisse wordt gegeven op het centrum voor de kunsten Spijkenisse in mooie muzieklokalen met professionele instrumenten en geluidsisolatie. Het centrum voor de kunsten bevindt zich midden in het centrum van Spijkenisse op loopafstand van de metro en met parkeergelegenheid om de hoek.

Je kunt bij Willemijn van Helden niet alleen terecht voor zangles in Spijkenisse en Leiden maar je kunt haar ook inhuren als vocal coach voor een aantal sessies.