Zangeres gezocht

Overal naar een geschikte zangeres gezocht?

Zoek dan niet langer. Willemijn van Helden is precies wat je zoekt.

Zangeres gezocht

Zangeres voor speciale gelegenheden

Heb je een zangeres gezocht om te zingen bij een speciale gelegenheid zoals een op een bruiloft, een huwelijksjubileum, receptie of uitvaart? Dan ben je bij Willemijn van Helden aan het juiste adres. Willemijn is een veelzijdige zangeres en bekwaam in verschillende genres, behalve klassiek. Van pop en jazz tot rock en easy listening. Er is veel mogelijk wanneer het gaat om zingen op locatie. Begeleiding door piano of gitaar of door een volledige band. Neem gerust contact op om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Inzingen van arrangementen, dancetracks of sessiewerk

Je hebt een zangeres gezocht. En nu gevonden in Willemijn van Helden. Ook als je een zangeres zoekt voor het inzingen van tracks voor arrangementen of sessiewerk ben je bij haar aan het juiste adres. Bekijk eens de website om een idee te krijgen van haar werk en beluister de verschillende tracks. Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Contact

Voor welk doeleinde je ook op zoek bent naar een zangeres, bij Willemijn van Helden vind je wat je zoekt. Professioneel, veelzijdig en prettig om mee samen te werken. Bekijk de website om meer te weten over haar werk. Wil je contact opnemen? Bel dan naar 06-45187183 of stuur een mailtje naar info@willemijnvanhelden.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naast haar werk als zangeres geeft Willemijn zangles in Leiden en Spijkenisse en werkt ze als vocal coach en stemacteur.