Vocalisten gezocht

Heb je voor jouw project overal naar vocalisten gezocht maar kun je niemand vinden?

Willemijn van Helden is een veelzijdige zangeres en wellicht de zangeres die jij zoekt!

Van alle markten thuis

Het maakt niet uit voor welk genre jij vocalisten gezocht hebt, Willemijn van Helden is van alle markten thuis. Van sessiewerk tot het inzingen van tracks voor arrangementen voor koren of backing vocals. Of ben je een dance producer en zoek je een zangeres voor het inzingen van jouw tracks? Ook dan ben je bij WIllemijn van Helden aan het juiste adres. Willemijn zingt in alle genres, behalve klassiek. Professioneel, veelzijdig en prettig om mee te werken.

Beluister de tracks op de website

Dus ben jij op zoek naar vocalisten en heb je overal gezocht? Neem dan vooral contact op met Willemijn van Helden. Op de website vind je meer informatie over haar werk en kun je verschillende tracks van haar beluisteren om een idee te krijgen van haar veelzijdigheid. Wil je meer horen of een afspraak maken? Neem dan contact op met Willemijn op telefoonnummer 06-45187183. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@willemijnvanhelden.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Over Willemijn

Naast zangeres is Willemijn werkzaam als zangdocent vanuit haar eigen zangstudio. Ook werkt ze als vocal coach op locatie en geeft ze zangworkshops. Daarnaast werkt zij als stemacteur en spreekt en zingt zij onder andere commercials, luisterboeken en films in. Met haar eigen band treedt zij regelmatig op als zangeres.