Vocal coach

Als vocal coach begeleidt Willemijn van Helden zangers en zangeressen. Of dat nu individueel of in groepsverband is, als groep of een koor. In een aantal sessies werk je samen met de vocal coach aan datgene wat jullie willen verbeteren. Bijvoorbeeld als opfriscursus voor de techniek of juist op het gebied van interpretatie.

Vocal coach

Voorbereiding op een concert

Ook bij een verandering van repertoire of ter voorbereiding op een concert kan een aantal sessies met vocal coach Willemijn van Helden al uitkomst bieden. Tijdens deze sessies wordt gewerkt aan techniek, interpretatie en beleving. Ook eventuele stemproblemen en podiumangst kunnen aan bod komen. In een aantal sessies zorg ik dat jullie goed voorbereid jullie concert kunnen geven.

Hoe kan ik helpen om jouw doel te bereiken?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Zangstudio Willemijn van Helden. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Samen bekijken we dan hoeveel sessies vocal coaching nodig zijn om jouw doel te behalen en maken we concrete afspraken over tarieven en data. Zangstudio Willemijn van Helden is bereikbaar op telefoonnummer 06-45187183 of stuur een mailtje naar info@willemijnvanhelden.nl. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Willemijn van Helden is naast vocal coach ook zangdocent, zangeres en stemacteur. Ook voor zangworkshops en het inzingen van tracks ben je bij Willemijn aan het juiste adres.