Stemmenwerk

Heb jij stemmenwerk en ben je op zoek naar een geschikte stem?
Dan zit je goed bij Willemijn van Helden.

Stemmenwerk

Achtergrond als zangdocent, zangeres en acteur

Vanuit haar achtergrond als zangdocent, zangeres en acteur weet zij alles van stemmen en het overbrengen van tekst. Zij is dan ook uitstekend in staat om een tekst in te spreken of in te zingen die past bij zowel de inhoud als de doelgroep. Zij is daarnaast goed te regisseren zodat het eindresultaat wordt zoals de klant het voor ogen heeft.

Veelzijdig, ervaren en breed inzetbaar

Willemijn is veelzijdig en heeft ervaring met verschillende soorten stemmenwerk. Zij is breed inzetbaar voor bijvoorbeeld en het inspreken of inzingen van commercials, luisterboeken en infotainment. Zij kan ook ingezet worden als voice over voor documentaires en voor subteksten bij (bedrijfs)films en nasynchronisatie van films en series.

Op zoek naar een geschikte vrouwenstem?

Ben je voor stemmenwerk op zoek naar een geschikte vrouwenstem? Bekijk dan eens de website van Willemijn van Helden en luister naar een van de verschillende tracks om een beeld te krijgen van haar veelzijdigheid. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op. Willemijn is bereikbaar op telefoonnummer 06-45187183 of maak gebruik van het contactformulier op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Over Willemijn

Naast stemacteur is Willemijn werkzaam als zangdocent en vocal coach en heeft ze haar eigen zangstudio. Met haar band treedt ze als zangeres op in de hele regio en daarnaast geeft ze zangworkshops.