Singspire

Singspire

Zing zoals je bent

Je houdt van zingen. Het is natuurlijk spannend om te beginnen, maar zingen is vooral ook óntspannend. Je wilt ontspanning tijdens je drukke werkweek. Of je dochter wil auditie doen voor kinderen voor kinderen. Misschien word je zoon op school gepest. Of wil jij zelf af van je onzekerheid. Je wilt leren hoe je jezelf accepteert zoals je bent. Door te accepteren dat je altijd een stem hebt. Dat die stem gehoord mag worden. Op het podium of gewoon in jouw eigen leven.

Jij staat centraal

Bij Singspire krijg je (groeps)lessen van coaches die met beide benen in het uitvoerende vak staan, of hebben gestaan. Die als doel hebben jou als mens te doen groeien door middel van zang. Misschien is het je spreek- of zangtechniek, misschien is het je zelfvertrouwen. Wij kunnen we je praktisch en technisch ondersteunen bij het zingen zelf. En wij geloven dat zingen echt helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Bij ons staat de mens achter de stem centraal. Je stem is nu eenmaal het enige instrument wat in je lichaam zit en wat op deze manier wordt beïnvloed door, en van invloed is op de rest van het lichaam en geest. Alle docenten zijn conservatorium opgeleid en zijn ervaringsdeskundigen. Wij zijn gedreven om jou te helpen met waar je dan ook tegenaan loopt in je leven. Wij zeggen wel eens: Een zangles is haast therapie. Dat klopt, een actieve, leuke en ontspannen therapie. Waar je je bovenal veilig en op je gemak voelt. Die op veel gebieden van je leven van invloed is en waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Waar je mag zingen zoals je bent.

Gezond

Wij hebben veel ervaring in ons vak. Onze naam zegt het al: Wij willen geïnspireerd les geven. Voor ons heeft dat te maken met het teamgevoel, de scholing die we krijgen en de vergoeding. Wij weten hoe het is om te werken vanuit passie. Ons beleid is: Goede sessies voor de zanger én de coach. Een docent moet creatief kunnen zijn om jou op jouw manier te helpen met je stem. Geen enkele stem is hetzelfde. Iedere situatie is anders. Om creatief te kunnen zijn moet hij/zij vrij zijn om zelf te kunnen blijven creëren en steeds weer opnieuw geïnspireerd te raken. Wij zorgen dat jij geen uitgebluste, ongeïnspireerde docent voor je hebt zitten, maar een docent die jou voorbereidt op jouw optredens met je band of musicalgroep. Tijd heeft voor werken in teamverband. Je koorpartijen met je in kan studeren en dan zelf ook nog energie heeft om in het weekend op te treden. Daarom zijn wij gezond voor zanger én coach.

Tarieven

Kernwaarden

1

Professioneel

Al onze coaches zijn conservatorium geschoold en blijven zich continue ontwikkelen op het gebied van coaching en zangtechnisch gebied.

 • Singspire hecht heel veel belang aan een goed team. Onze coaches hebben maandelijkse intervisie-avonden en zijn allen lid van de NVZ. De Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen.
 • Er komt steeds nieuw, wetenschappelijk onderzoek naar de stem en zangtechniek. Onze docenten blijven zich ontwikkelen door seminars, workshops en opleidingen te volgen.
2

Flexibel

Bij ons kies jij jouw eigen pakket, afgestemd op jouw behoeften.

 • Boek zelf je lessen op een dag, tijd en bij een docent die jij wilt.
 • Boek één maand vooruit
 • Meld je lessen zelf af binnen 24 uur af via de handige app.
 • De op tijd afgemelde les kun je binnen één maand op een andere dag in te halen (indien er plek is)
 • Behoefte aan langer les? Weekje geen les? Ook prima. Zolang je maar binnen vier maanden je lespakket opmaakt is er niets aan de hand.
 • Behoefte aan een specifieke vraag aan andere docent? Gratis les inplannen bij een andere docent op dezelfde of de andere locatie.
 • Per les, per maand of per 4 maanden betalen
 • Docent ziek of afwezig? Les altijd inhalen bij een andere docent of op een ander moment.
3

Persoonlijk

We begeleiden je persoonlijk bij waar jouw behoeften liggen of het nu ontspanning of zangtechniek is.

 • Onze docenten weten hoe het is om te worstelen met onzekerheden en zijn allemaal ervaringsdeskundigen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
 • Onze docenten hebben allemaal hun eigen expertise en geven les in wat ze leuk vinden en wat ze goed kunnen. Zo kies je dus altijd een docent die goed past bij wat jouw wensen zijn.
4

Voor iedereen

Iedereen mag bij ons komen lessen!

 • Wij geven met veel plezier les aan kinderen, ouderen, jongeren en volwassenen.
 • Wij hebben groepssessie, privésessies en duosessies.
 • Kijk hier voor ons hele lesaanbod.

Foto's

 • MusicAll showkoor-2
 • Musicall Showkoor-1
 • Willow Mae

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren