FAQs

Q?

Kan ik mijn privéles inhalen?

A.

Wanneer je jezelf uiterlijk 24 uur van tevoren via Setmore, mail en sms afgemeld hebt, dan mag je je les op een ander moment, maar uiterlijk binnen één week inplannen via Setmore of daartoe een verzoek doen via de mail. Meld je jezelf later dan 24 uur van tevoren af? Dan vervalt helaas je les.

Q?

Kan ik een groepsles inhalen?

A.

Een groepsles kan ingehaald worden in een andere groepsles, mits er op tijd (uiterlijk 24 uur van tevoren) is afgemeld en er binnen één week plek is in een andere groepsles. Je dient altijd via Setmore, mail en sms aan te geven wanneer je afwezig bent en wanneer je deze les wilt inhalen.

Q?

Hoe zit het met die periodes?

A.

Elke 4 maanden worden er nieuwe roosters gemaakt. Dit noemen we een periode. De periodes lopen van september-januari, januari - mei, mei-september. Wij gaan vaak door in de vakanties, behalve op feestdagen.

Q?

Ik ben ziek! Wat moet ik doen?

A.

Je meldt je les af via je account van Setmore. Log hiervoor in op de boekingspagina. Doe je dit uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les? Dan ben je op tijd. Je kiest een nieuwe datum en tijd, die uiterlijk binnen één week na jouw lesdatum valt bij dezelfde of een andere docent. Stuur dan een sms-bericht en een e-mail naar Willemijn van Helden. Alleen via Setmore, een sms-bericht of een e-mail is onvoldoende en geldt niet als een officiële afmelding. Meldt je je niet uiterlijk 24 uur voor aanvang van de les af? Dan vervalt helaas je les. 

Q?

Ik wil graag zangles, hoe werkt het?

A.

Allereerst lees je deze pagina en ontdek je of onze blauwdruk bij jou past. Als je denkt dat Singspire wat voor je is, dan ga je naar het lesaanbod. Je bekijkt welke les bij jouw wensen past. Misschien wil je een groepsles, een duoles of een privéles? Daarna kijk je op de tarieven pagina. Mocht alles passen bij jouw ideeën, dan schrijf je je in via het inschrijfformulier. Wanneer je dat gedaan hebt ga je naar de boekingspagina. Daar maak je je eerste afspraak. Je maakt een account aan waarmee je altijd kunt inloggen om lessen te boeken of te verzetten en om te kijken wanneer je les hebt Je krijgt een herinneringsmail en -sms over je ingeplande lessen. Let op! Wanneer je je inschrijft voor 1 van de pakketten ben je verplicht om het aantal lessen te betalen waarvoor je je hebt ingeschreven. Een eerste les boeken betekent dat je akkoord bent met de voorwaarden!

Q?

Mijn kind wil graag zangles, hoe werkt dat?

A.

Je schrijft je kind in met het inschrijfformulier; voor 1 van de lespakketten of voor losse lessen. Vervolgens boek je bij 1 van de beschikbare docenten een afspraak via de boekingspagina. Je vult je eigen gegevens in en onderaan het formulier de gegevens van je zoon of dochter.

.

Q?

Ik zoek zangles in Spijkenisse.

A.

Dan ben je aan het goede adres! Zie hier de leslocatie Spijkenisse.

Q?

Hoe kan ik zien wanneer ik les heb?

A.

Dit kan via de superhandige tool: "setmore". Bij je inschrijving maak je een eigen unieke login aan, dit account word gekoppeld aan je afspraken en jij kunt ten alle tijden je rooster inkijken en zelfs wijzigen. Let op! Je wijziging is pas officieel als ik deze bevestigd heb.

Q?

Hoe kan ik me inschrijven voor een les?

A.

Je schrijft je officieel in voor zanglessen via het inschrijfformulier. Ga daarna naar de boekingspagina, maak een login aan en selecteer waarvoor je je wilt inschrijven. Kies je tijd en ik neem contact met je op. Let op! Je verklaart je bekend te zijn met de algemene voorwaarden bij inschrijving. Houd daar rekening mee en lees ze voor je inschrijving goed door!

Q?

Kan ik ook slechts eenmalig een les komen doen?

A.

Ja dit kan. Dit is een zogenaamde losse les en is ook te boeken via de boekingspagina.

Q?

Ik moet mij voorbereiden op een auditie, kun jij me helpen?

A.

Ja zeker! Als ervaringsdeskundige op het gebied van audities kan ik je helpen met de technische voorbereiding en je mentale voorbereiding op een auditie. Zorg ervoor dat je je auditie materiaal paraat hebt. Het voorbereiden op een auditie gaat ook middels een losse les.

Q?

Ik zoek een zangeres voor een studioproject, kan ik jou daarvoor vragen?

A.

Als afgestudeerd zangeres (BA music) en met ruime studio zowel als live-ervaring, kun je mij vragen voor jou studio of live project. Neem hiervoor gerust contact op!

Q?

Van wie krijg ik zangles?

A.

Je krijgt les van één van de docenten die hier vermeld staan.

Q?

Ik zoek een zangcoach voor een extern project. Is dat wat voor Singspire?

A.

Voor projecten binnen de regio randstad kun je altijd bellen of mailen. Wij werken regelmatig met externe (onderwijs)instellingen. We zijn bijvoorbeeld betrokken bij MusicAll Spijkenisse en gemeente Spijkenisse. In het verleden zijn we betrokken geweest bij de RCTH (Rotterdams Centrum voor Theater), Charles Vermeer Zanginstituur, de ROC opleiding Artiest in Arnhem en WMA (Willem Nijholt Academie) te Nijmegen.

Q?

Ik wil graag een proefles doen, kan dat?

A.

Je kunt je hier inschrijven en vervolgens hier een losse afspraak boeken om er achter te komen of zangles iets voor je is.