FAQs

Q?

Kan ik mijn privéles inhalen?

A.

Wanneer je 24 uur van tevoren via Setmore en mail en sms afgemeld hebt, dan mag je je les op een ander moment en binnen één maand inplannen via Setmore of daartoe een verzoek doen via mail. Is het later van 24 uur van tevoren? Dan vervalt helaas je les.

Q?

Kan ik een groepsles inhalen?

A.

Een groepsles kan ingehaald worden in een andere groepsles mits er op tijd (24 uur van tevoren) is afgemeld en binnen één maand tijd plek is in een andere groepsles. Je dient altijd aan te geven via Setmore en anders via mail en sms wanneer je afwezig bent en wanneer je deze les in wilt halen.

Q?

Hoe zit het met die periodes?

A.

Elke 4 maanden worden er nieuwe roosters gemaakt. Dit noemen we een periode. De periodes lopen van september-januari, januari - mei, mei-september. Wij gaan vaak door in de vakanties, behalve op feestdagen.

Q?

Ik ben ziek! Wat moet ik doen?

A.

Ben je nog binnen 24 uur voor je les? Dan ben je op tijd. Je meldt je les af via je account van Setmore. Log in op de boekingspagina. Daar meld je je les af en je kiest een nieuwe tijd binnen twee weken na jouw lesdatum. Ben je later dan 24 uur voor jouw afspraak? Dan vervalt helaas je les. Lukt het niet via setmore? Stuur dan een sms-bericht en een mail naar Willemijn van Helden. Alleen sms of alleen mail is niet voldoende en geldt niet als een officiële afmelding.

Q?

Ik wil graag zangles, hoe werkt het?

A.

Allereerst lees je op deze pagina of onze blauwdruk bij jou past. Als je denkt dat Singspire wat voor je is, dan ga je naar het lesaanbod. Je kijkt welke les geschikt is voor jou. Misschien wil je een groepsles, een duoles of een privéles. Dan kijk je op de tarieven pagina. Mocht het allemaal passen bij jouw ideeën dan schrijf je je in via het inschrijfformulier. Wanneer je dat gedaan hebt ga je naar de boekingspagina. Daar maak je je eerste afspraak. Je maakt een account aan, met dit account kun je altijd inloggen, lessen verzetten of nieuwe lessen boeken en kijken wanneer je les hebt. Je kunt eventueel je eerste afspraak meteen met creditcard betalen, maar je kunt dit gedeelte ook overslaan. Je krijgt een herinneringsmail en -sms voor je ingeplande lessen. Let op! Wanneer je je inschrijft voor één van de pakketten ben je verplicht om het aantal lessen te betalen waarvoor je je hebt ingeschreven. Een eerste les boeken betekent dat je ingeschreven bent!

Q?

Mijn kind wil graag zangles, hoe werkt dat?

A.

Een kind onder de 16 jaar krijgt 20% korting op de tarieven. Je schrijft je kind in met het inschrijfformulier voor één van de lespakketten of voor losse lessen. Dan boek je een afspraak via de boekingspagina bij één van de beschikbare docenten. Je vult je eigen gegevens in en onderaan het formulier vul je de gegevens van je zoon of dochter in. De betaling sla je over. Willemijn bevestigd de afspraak en de lessen kunnen verder ingepland gaan worden. Je krijgt een factuur met 20% korting op de totaalprijs.

Q?

Ik zoek zangles in Spijkenisse.

A.

Dan ben je aan het goede adres! Zie hier de leslocatie Spijkenisse.

Q?

Hoe kan ik zien wanneer ik les heb?

A.

Dit kan via de superhandige tool: "setmore". Bij je inschrijving maak je een eigen unieke login aan, dit account word gekoppeld aan je afspraken en jij kunt ten alle tijden je rooster inkijken en zelfs wijzigen. Let op! Je wijziging is pas officieel als ik deze bevestigd heb.

Q?

Hoe kan ik me inschrijven voor een les?

A.

Je schrijft je officieel in voor zanglessen via het inschrijfformulier. Lees dan eerst ook de algemene voorwaarden voor terugkerende lessen of voor losse lessen, en ga dan naar de boekingspagina. Maak een login aan voor jezelf en selecteer waarvoor je je wilt inschrijven, kies je tijd en ik neem contact met je op. Let op! Je verklaart je bekend te zijn met de algemene voorwaarden bij inschrijving. Houd daar rekening mee en lees ze dan ook goed door!

Q?

Kan ik ook slechts eenmalig een les komen doen?

A.

Ja dit kan. Dit is een zogenaamde losse les en is ook te boeken via de boekingspagina.

Q?

Ik moet mij voorbereiden op een auditie, kun jij me helpen?

A.

Ja zeker! Als ervaringsdeskundige op het gebied van audities kan ik je helpen met de technische voorbereiding en je mentale voorbereiding op een auditie. Zorg ervoor dat je je auditie materiaal paraat hebt. Het voorbereiden op een auditie gaat ook middels een losse les.

Q?

Ik zoek een zangeres voor een studioproject, kan ik jou daarvoor vragen?

A.

Als afgestudeerd zangeres (BA music) en met ruime studio zowel als live-ervaring, kun je mij vragen voor jou studio of live project. Neem hiervoor gerust contact op!

Q?

Van wie krijg ik zangles?

A.

Je krijgt les van één van de docenten die vermeld staan op de homepage.

Q?

Ik zoek een zangcoach voor een extern project. Is dat wat voor jou?

A.

Voor projecten binnen de regio randstad kun je me altijd bellen of mailen. Ik werk regelmatig met externe (onderwijs)instellingen. Momenteel ben ik bijvoorbeeld betrokken bij het RCTH (Rotterdams Centrum voor Theater) en MusicAll Spijkenisse. In het verleden werkte ik bij het ROC opleiding Artiest in Arnhem en WMA (Willem Nijholt Academie) te Nijmegen.

Q?

Ik wil graag een proefles doen, kan dat?

A.

Je kunt je hier inschrijven om te kijken of het wat voor je is. Je kunt vervolgens hier een losse afspraak boeken.